Torsdag, 20. december 2012 — af af Karina Didriksen

Kronprinsesse Marys veninde er desperat – vil have barn uden mand

Amber Petty og kronprinsesse Mary
Amber Petty og kronprinsesse Mary
Foto: AOP
42-årige Amber Petty har besluttet, at hun vil forsøge at blive gravid, selv om hun ikke er i et forhold.

Da Amber Petty var i 20'erne, mente hun ikke, at hun ville blive en god mor. Da hun blev ældre, ville hun ikke have børn, fordi hun ikke følte, at hendes kærester ville blive pålidelige fædre - hun voksede nemlig selv op uden en far.

Men nu er det biologiske ur for alvor begyndt at tikke hos kronprinsesse Marys bedste veninde, Amber Petty. I en alder af 42 år vil australieren derfor gøre alt for, at hun når at blive mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sin blog afslører Amber Petty, at hun først overvejede at få et barn med et homoseksuelt par, men så fik hun en anden ide: At spørge ekskæresten.

- Jeg indrømmede noget over for mig selv, som jeg havde tænkt, men endnu ikke sagt højt. Der var en mand i mit liv - en eks, som jeg vidste altid havde elsket mig og altid støttede mig, skriver hun.

Amber Petty vil ikke bruge donorsæd, da hun mener, at barnet har krav på en far, så derfor valgte hun at spørge sin eks. Og han sagde "Ja".

- Jeg er meget glad for, at jeg spurgte den her mand, som, jeg ved, elsker mig, og som, jeg ved, vil elske vores barn. Men hvor den her rejse bringer os hen, ved ingen endnu, skriver hun på bloggen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden