Torsdag, 23. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsessen har fået nok! Nu rækker Mary ud til os allesammen

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Kaspar Wenstrup
For kronprinsesse Mary har det gennem mange år været vigtigt at sætte fokus på et meget ubehageligt tema. Med en ny lille filmbid sætter Mary fokus på et stort tabu, der skal brydes. Kronprinsessen fører i dag an blandt kongelige, som sætter fokus på partnervold.

Kronprinsesse Mary vil gøre alt for at få vores øjne åbnet endnu mere op for et ekstremt vigtigt budskab.

Derfor medvirker Mary i en lille filmbid fra Mary Fonden, der vil fortælle os, hvordan vi kan være med til at stoppe partnervold.

Alerede først på ugen kunne videoen med Mary ses på Instagram og Facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary rækker ud til danskerne

Det gælder om at være opmærksom på signaler fra de mennesker, der er i nød og rammes af volden, og det gælder om at række ud og hjælpe.

- Den, der rækker ud, kan gøre en forskel, siger kronprinsessen, der slutter sit budskab i filmen med disse ord:

“Alle har ret til et liv uden vold.”

Kronprinsesse Mary har efterhånden i mange år sat fokus på dette problem, som både hun og mange andre har fået nok af – der skal sættes en stopper for partnervold nu.

Kronprinsesse Mary på Buckingham Palace

For et par måneder siden var kronprinsessen i England, hvor hun i London på Buckingham Palace mødtes med dronning Camilla og Jordans dronning Rania i forbindelse med en markering af FN’s Internationale dag for afskaffelse af vold mod kvinder.

Danmarks kronprinsesse har med sit utrættelige arbejde for at sætte fokus på kvinders rettigheder længe først an blandt kongelige veninder og kolleger, som arbejder med menneskerettigheder og derigennem også sætter fokus på vold mod kvinder.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden