Kronprinsfamilien er klar: Nu går det løs!

Kronprinsfamilien

Kronprinsfamilien

Foto: Martin Høien
Der er kommet gang i hverdagen igen for kronprinsfamilien hjemme i Kancellihuset.

Efter en vel overstået efterårsferie har kronprinsfamilien i dag for alvor taget hul på hverdagen igen med fast base i Kancellihuset i Fredensborg.

Kronprinsparrets børn i skole

Kronprinsparrets fire børn prins Christian, 15, prinsesse Isabella, 13, og tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent, 9. har efter oktoberferien haft første skoledag på Tranegårdskolen i dag.

Nu går det for alvor løs med undervisningen helt frem mod juleferien, og der er stadig fuld fokus på corona-restriktionerne, hvilket betyder, at meget af undervisningen leveres på en alternativ måde for både små og større klasser.

Det er stadig muligt at være mere udenfor end normalt, selvom det er ret vådt og koldt til tider, men både for lærere og elever er det sikkert en interessant udfordring at få skoledagen til at fungere på trods af udfordringerne med coronaproblemer.

Mary og Frederik får travlt

Kronprinsparret bruger de næste dage på at forberede sig optimalt på et travlt efterår og en lige så travl vinter med mange officielle opgaver.

Kronprinsesser Mary har en ekstremt begivenhedsrig og tempofyldt arbejdsdag allerede på onsdag med officielle opgaver i først København og et par timer senere i Middelfart på Fyn.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden