21. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsfamilien har fået nye kendte naboer i Fredensborg

Kronprinsfamilien. 
Kronprinsfamilien.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary og prinsesse Isabella og resten af kronprinsfamilien flyttede forleden fra Amalienborg til Kancellihuset i Fredensborg. Her bor de nu i nærheden af et par andre kendte danskere, som netop har fået nøglerne til deres nye bolig.

Kronprinsesse Mary og prinsesse Isabella og resten af kronprinsfamilien er for nylig flyttet fra Amalienborg i København til Kancellihuset i Fredensborg for at nyde de næste par måneder i det nordlige Sjælland.

Her har Mary og Isabella, der begge er meget passionerede omkring heste og ridesport, gode muligheder for at udnytte områdets gode faciliteter, når der for eksempel skal trænes dressur.

Mary og Isabella tæt på dressurstjerne

Nu har kronprinsfamilien fået selskab af et par andre meget ridesports-dedikerede profiler, som er flyttet til Fredensborg, og som dermed bliver en slags naboer til Fredensborg Slot og Kancellihuset.

Ifølge mediet Zibrasport er den danske dressurstjerne Cathrine Dufour sammen med sin partner Rasmine Laudrup flyttet til deres nye gård med en imponerende ridehal i Fredensborg.

Cathrine Dufour
Cathrine Dufour
Foto: Aller Foto

Dufour og Laudrup har fået nøglerne

Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup afslører nyheden om flytningen på Instagram, og her fremgår det, at parret, der skal giftes senere på året, har fået nøglerne til det nye sted.

Og snart flytter deres heste ind på den lækre gård.

Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour er flyttet fra Grønagergaard nær Roskilde til Nordsjælland, hvor de sammen ser frem til at tage hul på et nyt kapitel i deres liv.

Rasmine Laudrup
Rasmine Laudrup
Foto: Aller Foto

Danmarks store dressurhåb

29-årige Cathrine Dufour er et af de danske dressurhåb til OL i Tokyo til sommer, mens Rasmine Laudrup, der er datter af den tidligere fodboldstjerne Brian Laudrup og hans fru Mette, har haft fokus på springning.

Læs mere om: