3. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsparret ankom med stil til årets royale prisfest

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/foto.jpg
Foto:Ulrik Ulriksen
Med Kronborg Slot som fantastisk baggrund ankom kronprinsparret til årets store royale prisfest, som denne gang blev afviklet i Kulturværftet i Helsingør. Kronprins Frederik kom til Kronprinsparrets Priser direkte fra Sydfrankrig, hvor han havde deltaget i kapsejlads.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var særlig veloplagte, da de gjorde deres entre til Kronprinsparrets Priser-showet i Helsingørs Kulturværftet. På den røde løber tog den søde blomsterpige Emma Marie imod og bød Mary på en smuk buket.

Kronprinsessen så fantastisk ud i mørk kjole, og kronprins Frederik så bestemt også skarp ud i sit snit. Frederik har i ugen op til årets prisfest i Helsingør deltaget i en prestigefyldt kapsejlads i farvandet ud for St. Tropez, og sejler-udfordringerne i syden havde givet ham en fin ansigtskulør.

På gæstelisten til prisfesten var udover de royale profiler også skuespiller Sofie Gråbøl, sanger og Vild med dans-deltager Sharin Foo samt skuespiller Marie Askehave. Også flere af Kronprinsparrets nære venner, heriblandt Ellen Hillingsø, Caroline Heering og baronesse Helle Reedtz-Thott var med til den festlige aften i Helsingør.

Læs mere om: