Kronprinsparret er aftenens stjerner på den røde løber i Berlin

Kronprinsparret i Berlin

Kronprinsparret i Berlin

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
En smilende kronprinsesse Mary indtog her til aften den røde løber til "Bambi Awards" i Berlin sammen med kronprins Frederik.

Selvom mange store stjerner havde meldt deres ankomst til uddelingen af Tysklands største mediepris, "Bambi Awards", var kronprinsesse Mary fra start i fokus.

Omkring 200 pressefolk rettede straks deres blikke og kameraer mod kronprinsessen, da hun sammen med kronprins Frederik ankom til den røde løber i "Stage Theater" på Potzdamer Platz i Berlin.

Og der blev råbt og bedt om ekstra billeder med høje stemmer.

Kronprinsessen bliver hædret

På den røde løber nåede kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der var iklædt en vidunderlig funklende midnatsblå robe, at hilse både på den tidligere skøjteprinesesse Katarina Witt, og aftenens vært Hubert Burda og frue.

Kronprinsessen faldt fint i tråd med de øvrige velklædte kvinder denne aften, hvis kjoler strålede og glimtede, og hun havde desuden selskab af en række prominente tyske skuespillere.

I Berlin bliver hun senere på aftenen hædret med "The Bambi Charity Award" for sit store sociale engagement og sin kamp for voldsudsatte kvinders ret til et liv uden vold.

Kronprinsessen er stor forkæmper

Tidligere har blandt andet den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton, dronning Rania af Jordan og dronning Silvia modtaget en Bambipris.

Den gives til personer med visioner og kreativitet, hvis succesfulde gøremål har spejlet sig i mediedækningen af dem i det seneste år. 

Kronprinsessen er en stærk forkæmper for svage gruppers rettigheder, både gennem "Mary Fonden", igennem sit arbejde for FN og sine mange andre protektioner.

Overrækkelsen sendes live

Det fantastiske show fra "Bambi"-overrækkelsen bliver live-transmitteret på ARD fra kl. 20.15.

Der er desuden første gang, at kronprinsessen er med i direkte tysk TV.

Husk du kan følge os på Instagram - også på denne spændende aften. Find os under instagram.com/billedbladet eller kig med herunder…

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden