Kronprinsparret er ankommet i Polen

Kronprinsparret i Polen. Kronprinsesse Mary iklædt en elegant, hvid frakke, som hun også tidligere har båret.

Kronprinsparret i Polen. Kronprinsesse Mary iklædt en elegant, hvid frakke, som hun også tidligere har båret.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blev mandag formiddag budt velkommen af det polske præsidentpar.

Stemningen fejlede dog intet, da den polske præsident Bronislaw Komorowski og hans hustru Anna tog imod de kongelige gæster foran præsidentpaladset i Warszawa. Herefter blev de inviteret indenfor i det fineste rum på paladset - the White Hall - til et velkomstmøde.

Der venter nu kronprinsparret et tætpakket program under erhvervsfremstødet, hvor der udover Polens hovedstad også er planlagt et besøg i havnebyen Stettin på onsdag - samme dag, som kronprinsparret kan fejre deres 10-års bryllupsdag.

BILLEDER: Vi fejrer Mary og Frederik – 10 år med lykke

På førstedagen kunne kronprins Frederik og kronprinsesse Mary allerede se frem til en lang række spændende arrangementer med blandt andet museumsbesøg, seminarer og præsentation af kendte, danske produkter som ECCO.

Senere i aften afsluttes dagen på festlig vis med en middag med den polske præsident.

Med på turen er også handels- og udviklingsminister Mogens Jensen, sundhedsminister Nick Hækkerup og miljøminister Kirsten Brosbøl.

I denne uge udkommer BILLED-BLADET allerede onsdag - på kronprinsparets 10-års bryllupsdag. Det fejrer vi med et flot eksklusivt tillæg magasin med hele kærlighedshistorien.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden