Lørdag, 8. oktober 2016 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsparret i Holstebro: Mary og Frederik satte byen på den anden ende

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik blev modtaget som popstjerner af borgerne i Holstebro, da de var en tur gennem byens gågade i forbindelse med en af årets store prisfester.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik sig en skøn oplevelse, da de besøgte Holstebros gågade for blandt andet at se nærmere på den fine skulptur "Kvinde på Kærre".

Mary og Frederik så glade og tilfredse ud, da de kom i nærkontakt med de mange lokale, der var mødt op for at hylde dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tillykke med forlovelsesdagen

Et par af Holstebro-borgerne nåede endda at ønske Mary og Frederik tillykke med deres 13-års forlovelsesdag. Det gjorde et godt og varmt indtryk på de kongelige profiler at mærke, hvor glade man i Holstebro var for at se dem.

I løbet af besøget i centrum af byen var der i øvrigt danseopvisning leveret af et hold dygtige balletbørn. Det var lige noget for Mary og Frederik, der smilende så den korte forestilling.

Se videoen: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks fortryllende dans

Triumftog gennem byen

Spadsereturen tilbage til den royale kronebil var et sandt triumftog for kronprinsparret, der som et par Tour de France-cykelryttere det sidste stykke op ad Alpe d'Huez mod opløbsstrækningen blev fulgt tæt og nærmest indrammet af de mange hundrede jyske fans omkring dem.

Perfekt opmvarmning på en kølig dag

Besøget på den kølige eftermiddag i kvarteret ved rådhuset var på alle måder en perfekt opvarmning til Kronprinsparrets Priser-showet senere på dagen i Musikteatret i Holstebro.

LÆS OGSÅ: Sådan fejrer Mary og Frederik deres 13-års bryllupsdag

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden