Kronprinsparret startede dagen tidligt i Toronto

Kronprinsparret ankommer til The Fermenting Cellar sammen med blandt andre handels - og udviklingsminister Mogens Jensen (S).

Kronprinsparret ankommer til The Fermenting Cellar sammen med blandt andre handels - og udviklingsminister Mogens Jensen (S).

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Efter et tætpakket program i Ottawa fortsatte kronprins Frederik og kronprinsesse Mary torsdag morgen deres Canada-besøg i Toronto med den officielle åbning af det danske erhvervsfremstød.

BILLED-BLADET i Canada

Flere hundrede forventningsfulde mennesker var mødt op på eventstedet The Fermenting Cellar i det hippe Distillery-distrikt i Toronto for sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at markere den officielle åbning af det danske erhvervsfremstød i Canada.

Danmarks stilige repræsentanter ankom kl. 9.30 lokal tid og var fra start fuld af energi og entusiasme i mødet med de vigtige danske og canadiske erhvervsfolk, som her havde mulighed for at skabe nye forbindelser henover Atlanten.

Kronprins Frederik holdt en af flere åbningstaler, hvor han understregede, hvor vigtig Canada er som samarbejdspartner, og at han håbede, at der ville blive knyttet endnu tættere bånd mellem de to lande under erhvervsfremstødet. Imens sad kronprinsessen, der var i en elegant, blå kjole med en lille jakke, på første række og lyttede interesseret.

Derefter blev der underskrevet et såkaldt "Memoranda of Understanding", en samarbejdsaftale, af flere danske og canadiske firmaer.

Distillery District åbnede i 2003 og startede oprindeligt som destilleriet "The Gooderham and Worts Distillery", der engang var Canadas største producent af alkohol.

I dag er stedets 47 bygninger omdannet til et populært område med masser af butikker, gallerier, restauranter og teatre. Siden 1990 har distriktet også været brugt til over 800 film- og TV-optagelser.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden