20. jun. 2014
Af Helle Skram de Fries

Kronprinsparrets hof skal have ny kok

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-45584.jpg
Foto: Hanne Juul
Den nye medarbejder skal kunne lave mad på højt fagligt niveau.

Den nye kok hos kronprinsparrets hof skal være en engageret og fagligt dygtig kok.

Det er en af de ting, der fremgik af stillingsopslaget på Jobview til jobbet som kok i kronprinsparrets køkken - et job, der var frist på at søge den 17. juni.

I jobopslaget stod der, at den nye medarbejder sammen med køkkenchefen skal være ansvarlig for tilberedning af måltider både til familien, gæster og personale – både i det daglige og ved officielle arrangementer.

Det blev præciseret, at man bliver en del af en organisation, der værner om sine traditioner, men samtidig fungerer som en dynamisk og moderne arbejdsplads.

Man skal besidde en solid viden om sund kost, råvarer og råvarernes bearbejdning, og man skal kunne lave mad på højt fagligt niveau.

Samtidig skal man have overblik og kunne arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet og effektivitet.

I opslaget stod der også, at man skal have situationsfornemmelse, empati og gode samarbejdsevner, være serviceorienteret og have ordenssans – og også være i besiddelse af et kørekort.

Den ny kok skal starte som medarbejder ved kronprinsparrets hof den 1. september.

Læs mere om: