13. maj. 2020
Af Trine Larsen

Kun i BILLED-BLADET: Stort interview med prins Joachim og prinsesse Marie

Prinsesse Marie, prins Henrik, prinsesse Athena og prins Joachim. 
Prinsesse Marie, prins Henrik, prinsesse Athena og prins Joachim.
Foto: Hanne Juul
Prins Joachim og prinsesse Marie er rejst tilbage til Paris fra Schackenborg Slot for at genoptage hverdagen. Inden afrejsen var BILLED-BLADET forbi Møgeltønder og fik en snak med parret og deres to skønne børn. Læs det dejlige forårs-interview i BILLED-BLADET, som udkommer den 14. maj 2020.

Efter at have været godt seks uger i Danmark under corona-krisen, er prins Joachim og prinsesse Marie og børnene prins Henrik,11, og prinsesse Athena, 8, igen tilbage i Paris for så småt at genoptage den hverdag, som blev fuldstændig ændret, da corona-krisen brød ud.

Prins Joachim, der er i gang med en højt rangeret lederuddannelse i Paris skulle mandag igen møde ind på Ecolé Militaire, hvor han følger undervisningen seks af ugens syv dage, og børnene skulle også begynde i skole.

Men hvad skal der ske, når børnene får sommerferie og når prins Joachim om et par måneder er færdig med uddannelsen? Hvad byder fremtiden på for prinseparret og vender de mon hjem til Danmark igen?

Hvordan har familien navigeret under corona-krisen og hvordan har prins Henrik og prinsesse Athena tacklet at skulle være indespærret i deres hjem under udgangsforbuddet i Paris. Og hvordan fik den kongelige familie tiden til at gå under den 14 dage lange isolation på Amalienborg efter hjemkomsten fra Paris, da prins Henrik blev alvorligt syg. Dét og meget mere kan du læse i BILLED-BLADET, som udkommer i morgen 14. maj, og samtidig se en masse dejlige billeder af familien fra deres corona-åndehul på Schackenborg Slot.

BILLED-BLADET nr. 20
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: