2. jan. 2013
Af af Dorte Quist

Kvinde fundet død ved Schackenborg Slot

Prins Joachim foran Schackenborg
Prins Joachim foran Schackenborg
Foto: AOP
53-årig lejer nabohuset til Schackenborg Slot fundet død i nytårstøj.

En 53-årig kvinde, der gennem seks år har lejet det tidligere mejeri i nabohuset til Schackenborg Slot, blev nytårsdag fundet død foran huset, skriver BT.dk.

Det var et yngre par, der var ude at lufte deres hund, der så kvinden ligge død i foster-stilling på et græsstykke et par meter fra ejendommen på Slotfeltvej 1. Den 53-årige kvindes jakke og sko var taget af og lå spredt uden for huset, og liget lå iklædt nytårs-festtøj, men med bare tæer.

Syd- og Sønderjyllands Politi ankom hurtigt til stedet og afspærrede med det samme et meget stort mark- og skovområde, som i den ene ende støder op mod slotsparken lige over for Schackenborg Slot, hvor prins Joachim og prinsesse Marie bor.

BT har talt med flere naboer og beboere i den lille idylliske by. De beskriver kvinden, der boede alene, som lidt af en enspænder, som for det meste har holdt sig for sig selv. Hun er mor til en voksen datter, som indimellem er kommet hos hende, men som ikke selv har adresse i udlejningsejendommen, som for år tilbage husede Møgeltønders mejeri,og som hører under Schackenborg Slot.

Prins Joachim og prinsesse Marie fejrede nytår i København.

Politiet efterforskede først sagen som en drabssag, men konstaterede i løbet af et døgn, at kvinden døde ved en ulykke.

Læs mere om: