Lørdag, 28. januar 2012 — af af Marianne Singer og Anna Johannesen

Læs vennernes lykønskninger til Joachim og Marie

Foto: Martin Høien og Hanne Juul/BILLED-BLADET og Alex Tran
Fødslen af prins Joachim og prinsesse Maries lille datter vækker stor begejstring og glæde blandt parrets nærmeste venner.

Helle Reedtz-Thott
- Vi er utrolig glade og rørte på deres vegne. At blive forældre til en lille pige efter flere drenge er særligt glædeligt; vi har selv prøvet det. Prinsen har i forvejen tre sønner, så han har selvfølgelig ventet på den lille prinsesse i spænding.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian Scherfig
- Det er jo helt fantastisk. Jeg er glad på Joachim og Maries vegne over, at de også får den oplevelse at få en pige. Piger har et helt andet gemyt. Bare når piger og drenge leger, kan man se, hvor forskellige kønnene er. Piger kan sno deres fædre om lillefingeren - fædre er lette ofre for et kys eller et smil, der kan få dem til at sige ja, selv om mor lige har sagt nej. Og den standhaftighed, som fædre har over for deres sønner, er ikke helt den samme, når det kommer til pigerne.

Oscar Davidsen Siesbye
- Solen skinner. Det er den smukkeste dag på grund af den lille, nye prinsesse, der er kommet til verden. De største lykønskninger fra vores familie. At det er blevet en prinsesse er jo vidunderligt. I sidste ende er det dog ligegyldigt, hvilket køn det er. Bare det er et sundt og velskabt barn - alle børn er jo elsket. Men det er et ønskescenario, at de har fået deres lille prinsesse.

Louise Iuel-Brockdorff
- En prinsesse? Det er vi rigtig glade for at høre. Min mand og jeg ønsker Marie og Joachim rigtig mange gange tillykke med deres lille prinsesse.

Charlotte Sparre
- Uanset hvilket køn det er, er det fantastisk at få et lille, nyt familiemedlem. Det er super dejligt og livsbekræftende. Man kan bare glæde sig over det.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt
- På regeringens vegne vil jeg gerne ønske Deres Kongelige Højheder prinsesse Marie og prins Joachim samt hele den kongelige familie et stort tillykke med familieforøgelsen. Det er en glædelig begivenhed for hele Danmark, at en lille ny prinsesse er kommet til verden. Regeringen ønsker hele familien alt det bedste i fremtiden.


Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden