22. mar. 2022
Af Marianne Singer

Lige nu: Elegant kronprinsesse Mary klar til festlig dag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_hjp5616_1.jpg
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary ankom tirsdag over middag til et særligt arrangement, der står hendes hjerte nær.

Kronprinsesse Mary ankom tirsdag kort efter middag i elegant stil og med smil på læben til mediehuset JP/Politikens Hus.

Her er hun klar til at være med til at kåre de unge vindere af "Mediekonkurrencen for skoler" som formand for Mary Fonden.

I år har overskriften været "Mod forandrer verden".

Dejlig underholdning

Til prisfesten kan de mange unge deltagere fra forskellige skoler glæde sig til at lytte til en tale fra kronprinsessen, mens chefredaktørerne fra de tre dagblade, Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten overrækker medaljer til elever fra vinderklasserne, der også har modtaget en præmie på 5000 kr. til klassekassen.

Der vil desuden være dejlig underholdning fra sangeren Wafande og rapperen Per Vers.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp5499_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Stor konkurrence

Mediekonkurrencen for skoler arrangeres hvert år af Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, og i år sker den i samarbejde med Mary Fonden, Mellemfolkeligt Samvirke og Østifterne.

Med årets overskrift "Mod forandrer verden" har der været et ønske om at få eleverne til at reflektere over deres eget og andres mod. Og stille sig selv spørgsmålet: Hvad er mod egentlig?

Kronprinsesse Mary har også tidligere med stor begejstring været med til kåringen af vinderne af mediekonkurrencen med blandt andet temaerne "Elsk dig selv - krop og idealer" i 2018 og senest i 2020 "Døden er da noget, vi taler om”.

Læs mere om: