Lige nu i Holland: Morgenfrisk kronprinsesse Mary ankommer i chik stil

Se også:

Kronprinsesse Mary var på dag to af det store erhvervsfremstød i Holland klar til at starte programmet med hospitalsbesøg i den hollandske by Leiden.

Efter en hyggelig, men også meget travl første dag i Haag, var kronprinsesse Mary tirsdag morgen klar til endnu en spændende dag i Holland.

Således ankom en glad og smilende kronprinsesse Mary kort efter klokken 9.00 til Leiden University Medical Center sammen med sundhedsminister Magnus Heunicke.

Opkaldt efter nær ven

Her venter der kronprinsessen en velkomstceremoni, hvorefter hun er klar til at holde en tale og overvære en række præsentationer.

Mindre end en time efter kigger kronprinsesse Mary forbi børnehospitalet Willem-Alexander Kinderziekenhuis, der er navngivet efter kronprinsparrets nære ven, kong Willem-Alexander. 

Børnehospitalet er tilknyttet universitetshospitalet i Leiden, og kronprinsesse Mary kommer til at besøge hospitalets legeområde og overvære en E-konsultation med en patient på Rigshospitalet i Danmark.

Det laver kronprinsen

Samtidig med at kronprinsessen er på hospitalsbesøg, er kronprinsen æresgæst på det tekniske universitet i Delft, der er landets største af sin slags med over 25.000 studerende og 6.000 ansatte.

Her skal kronprinsen overvære et oplæg om et igangværende projekt med geotermisk energi og fjernvarmeopvarmning på campus.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden