20. jun. 2022
Af Marianne Singer

Lige nu: Kronprinsesse Mary lyser op i Hollands nationalfarve ved kronprins Frederiks side

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var i strålende humør, da de mandag morgen ankom til første programpunkt under det danske erhvervsfremstød i Holland.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er mandag morgen ankommet til New Babylon Conference Centre i hollandske Haag, hvor den officielle åbning af det danske erhvervsfremstød finder sted.

Ved deres side har de sundhedsminister Magnus Heunicke og afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Christian Stenberg Jensen, mens også den danske erhvervsdelegation bestående af 28 virksomheder deltager ved det betydningsfulde event.

Kronprinsesse Mary var i et smart sæt i orange - og farven sender nok er en kærlig "ikke så skjult" hilsen til Holland idet der er landets nationalfarve.

Se den skønne video af morgenfriske kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i toppen af artiklen

Holder tale

Planen for formiddagen er, at kronprins Frederik holder åbningstalen, hvorefter Hollands premierminister, Mark Rutte, tager ordet og holder en ærestale.

Kronprinsparret er så klar til at dele sig op og besøge forskellige seminarer, der alle har fokus på erhvervsfremstødets to store temaer, grøn omstilling og digital sundhed.

Der venter kronprinsparret et spændende program i de kommende to dage med besøg hos virksomheder og forskningsinstitutioner i Haag, Rotterdam, Delft og Leiden. Derudover deltager de i en officiel middag med det hollandske kongepar samt gæster fra danske og hollandske virksomheder og organisationer.

Læs mere om: