Lige nu: Mary i godt selskab med Mette Frederiksen

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Kaspar Wenstrup
Statsminister Mette Frederiksen var tirsdag eftermiddag med til at byde kronprinsesse Mary varmt velkommen til Dansk Industris årlige topmøde, der denne gang finder sted på Frederiksberg.

To af Danmarks mest markante kvinder er i eftermiddag samlet for at sætte fokus på en stor og vigtig begivenhed.

Statsminister Mette Frederiksen, 43, har således, sammen med Lars-Peter Søbye, formand for Dansk Industri (DI) og Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i DI, netop budt kronprinsesse Mary, 49, varmt velkommen til Dansk Industris årlige topmøde, der denne gang finder sted i K.B. Hallen på Frederiksberg. 

Sammen sidder de på første række og lytter til kloge ord oppe på scenen. 

Mette Frederiksen og kronprinsesse Mary
Foto: Kaspar Wenstrup

Mette Frederiksen og kronprinsesse Mary

Uddeler pris

Under topmødet holder kronprinsesse Mary en kort tale og uddeler DI Prisen, der i år uddeles til en virksomhed, der har gjort en ekstraordinær indsats for at skabe lige muligheder på arbejdspladsen.

Derudover holder også Mette Frederiksen og Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen en tale undervejs, mens også Danmarks fodboldlandstræner Kasper Hjulmand er blandt de mange deltagere.

Nye muligheder

Overskriften for årets topmøde er Mulighedernes Land og det kommer til blandt andet at handle om, hvordan Danmark bruger det hastige skifte fra krise til opsving til at skabe varig fremgang med ny vækst, nye job, nye virksomheder, nye ideer.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I salen kommer til at sidde en perlerække af virksomhedsledere, politikere, opinionsdannere og inspirerende personer fra ind- og udland. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden