18. maj. 2022
Af Marianne Singer

Lige nu: Storsmilende kronprinsesse Mary ankommer i stærk stil

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary var fuld af overskud og smil, da hun onsdag eftermiddag ankom til luksushotellet Villa Copenhagen, hvor hun skal overrække dette års priser på Womenomics Nordic Business Conference.

Kronprinsesse Mary ankom tirsdag eftermiddag i højt humør og tjekket stil for at sætte fokus på en af sine helt store mærkesager, ligestilling.

Således skal kronprinsesse Mary også i år overrække priser på Womenomics Nordic Business Conference, der afholdes for 8. gang.

Den nordiske business-konference, der er den største af sin art i Norden, stiller i år skarpt på temaet "Bæredygtig vækst gennem inkluderende ledelse".

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp7417w.jpg
Kronprinsesse Mary ankommer til Womenomics Nordic Business Conference.
Foto: Hanne Juul

Leder efter løsninger

Ved sidste års konference deltog mere end 500 ledere fra ind- og udland, hvor førende eksperter og politikere på grund af pandemien debatterede de nyeste rapporter og løsninger på ligestillingsområdet og så på konkrete eksempler fra erhvervslivet.

I år kan alle heldigvis være fysisk tilstede ved topmødet.

Kronprinsessen modtog i 2017 selv "The Womenomics Global Impact Award 2017" for sit arbejde for at hjælpe kvinder med at forbedre deres vilkår og udnytte deres fulde potentiale i Danmark og i udlandet.

Sofie Linde vandt sidste år

Sidste år overrakte kronprinsesse Mary "The Womenomics Impact Award 2021" til tv-vært og forfatter Sofie Linde for at have genantændt #MeToo-bevægelsen i Danmark, som for alvor tog fart i sensommeren 2020, da Sofie Linde italesatte behovet for lige løn og respekt på arbejdspladsen under Zulu Comedy Galla i september 2020.

Læs mere om: