Søndag, 23. juli 2017 - af Ulrik Ulriksen

Lille Grace skal løfte arven efter kronprinsparrets elskede Ziggy

Kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og hunden Ziggy
Kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og hunden Ziggy fotograferet i deres hjem i Fredensborg i 2007.
Foto: Scanpix
Kronprinsparrets nye border collie-hvalp Grace ser ud til at have kvaliteterne til at løfte arven efter Ziggy, som de kongelige tog afsked med i foråret.

Kronprinsparret har siden 2005 nydt at have en firbenet frænde omkring sig derhjemme. Border collie-hvalpen Ziggy var en forsinket bryllupsgave fra Dansk Kennelklub.

Tæven Ziggy var et hit fra første dag i kancellihuset. hvor Mary og Frederik boede de første år af deres ægteskab sammen med prins Christian og prinsesse Isabella. Som årene gik, fik Ziggy mere og mere travlt med at passe på børneflokken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De seneste år udgjorde den intelligente hyrdehund sammen med kronprinsparret og deres fire børn; Christian, Isabella, Josephine og Vincent en stærk familienhed i de fornemme rammer på Amalienborg. 

Farvel til Ziggy - goddag til Grace

I foråret mistede kronprinsfamilien dog deres elskede Ziggy, men for et par uger siden fortalte Mary og Frederik via kongehusets Instagram-profil, at de havde fundet en ny border collie til at løfte arven efter Ziggy.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Tre måneder gamle Grace er faktisk i familie med Ziggy og nyder lige nu sommerferien sammen med kronprinsparret og deres fire børn.

Grace, der har de samme kvaliteter som Ziggy, kommer helt sikkert til at løfte arven fint efter sin firbenede forgænger i kronprinsfamilien.

Grace
Grace
Foto: Kongehuset

Grace har en hyrdehunds evner til at holde sammen på flokken, og det er praktisk, når man har fire børn omkring sig i det daglige.

Ikke kun Frederik og Mary er vilde med hunde. En række andre kongelige har firbenede venner i huset.

Se de mange skønne billeder i galleriet herunder.

GALLERI: Kongelige med deres hunde

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden