Målrettet Mary: Vi har alle en rolle at spille

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
For kronprinsessen er det vigtigt at have nogle helt klare mål med sit arbejde. Det er meget tydeligt med kronprinsessens projekter i Mary Fonden.

Med sit virke i Mary Fonden ønsker kronprinsesse Mary at gøre en forskel for de mennesker, der for eksempel i juletiden har det svært på grund af ensomhed eller andre sociale problemer.

Grundigt arbejde i Mary Fonden

I Mary Fonden udfører man en grundig analyse af et område for at finde ud af, hvor behovet er størst, og hvordan fondens indsats kan gøre mest gavn.

Vigtigt for kronprinsessen

- Det er vigtigt for mig, at vi i Mary Fonden er med til at bryde tabuer. At vi giver de socialt udsatte en stemme og et håb. At vi i samarbejde med andre igangsætter initiativer, der forebygger og afhjælper social isolation – og at vi i sidste ende støtter op om et samfund med plads til alle, siger kronprinsessen og fortsætter.

Alle kan gøre en forskel

- Vi har alle en rolle at spille – ved at være mere åbne og tolerante kan vi hver især gøre en forskel for de mange, der står alene. Og hvis vi kan hjælpe bare en enkelt person til at forblive i eller træde tilbage ind i fællesskabet, så har vi opnået meget, lyder det fra kronprinsessen på Maryfonden.dk.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden