Lørdag, 27. august 2022 - af Ulrik Ulriksen

Mange har bemærket Marys indsats: Tak kære kronprinsesse!

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary har med en travl arbejdsrejse til Grønland sat fokus på nogle af de største udfordringer, de lokale samfund står overfor. Den særlige indsats har gjort et stort indtryk på mange.

Kronprinsesse Mary har sammen med Mary Fonden været i Grønland for at sætte fokus på nogle af lokalsamfundets helt store udfordringer i disse år.

Kronprinsessen har blandt andet sat fokus på de mange udfordringer, som sorg og ensomhed kan skabe hos det enkelte individ.

Kronprinsessen deltog i konferencen “Sammen om sorg” i Grønland, hvor pludselige og voldsomme dødsfald er overrepræsenterede i statistikken.

Derfor er det vigtigt at få aftabuiseret sorgen og talt om den.

Kronprinsesse Mary talte på konferencen om, hvor stor en forskel vi kan gøre for vores venner og familie, når vi spørger ind til deres sorg og støtter dem igennem den.

Kronprinsesse Mary får stor anerkendelse

Dette er virkelig noget, som er blevet positivt bemærket blandt mange både i Grønland og i Danmark.

Kongehuset har ligesom Mary Fonden budt på flere opslag på Instagram og Facebook.

På de sociale medier bliver der i kommentarerne givet udtryk for stor anerkendelse af Marys arbejde på rejsen til Nuuk i Grønland.

 - Tak kære Kronprinsesse! For at sætte så fine ord på noget af det sværeste her i livet, lyder det i en kommentar til et opslag på Mary Fondens Instagramprofil fra en taknemmelig kvinde, og på kongehusets Instagramprofil kan man blandt andet læse kommentarer som  “meget rigtigt vi skal ikke gå alene med sorg” og “så flot Kronprinsesse Mary og Mary Fonden”.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden