Lørdag, 26. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Maria Montell sender kærlig fødselsdagshilsen til kronprins Frederik

Maria Montell

Maria Montell

Foto: Krestine Havemann
I disse dage sender danskere over hele landet deres fødselsdagshilsener til kronprins Frederik i anledning af hans 50-års dag. Også sangeren og ekskæresten Maria Montell har sendt en kærlig hilsen til Frederik.

Kronprins Frederik er en populær mand, og det mærker han for alvor i disse dage, når han møder danskere, som ønsker ham tillykke med 50-års fødselsdagen. Også hans ekskæreste Maria Montell har sendt en særlig og kærlig hilsen til Frederik i anledning af hans runde fødselsdag. I ”Alt for Damerne” har Montell skrevet et brev til kronprinsen, som hun dannede par med i midten af 1990’erne.

Kronprinsen er et godt menneske

-Jeg er rigtig glad for at have lært dig at kende, og jeg kan kun sige, at du er et af de bedste mennesker, jeg har kendt i mit liv. Og så er du vores kommende konge!

- Det er jeg glad for og stolt over, skriver Maria Montell blandt andet i det personlige brev, som ”Alt for Damerne bringer", hvor Montell også kommer ind på den gode udvikling, kronprinsen har gennemgået.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Stor familie og den smukkeste hustru

-Frederik, du er SÅ meget dig selv, og jeg kan se nu, at du med alderen virkelig tør være og stå ved, hvem du er. Det klæder dig at blive ældre, og det klæder dig at have en stor familie og den smukkeste hustru, lyder det fra Montell.

Maria og Frederik er stadig venner

Sangeren og sangskriveren Maria Montell var kæreste med kronprinsen i et par år i halvfemserne, og er i dag gift og har tre børn med filminstruktør og skuespiller Tomas Villum Jensen. Montell og kronprins Frederik er stadig venner, og sammen med deres respektive ægtefæller ses de i ny og næ. 

Kronprinsesse Mary, Tomas Villum, Maria Montell og kronprins Frederik

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden