Marie om svær tid: Det var en frygtelig oplevelse

Se også:

For prinsesse Marie var det skønt at være på job igen i Paris, og samtidig nød hun, at det også var en fantastisk dag for prins Joachim. BILLED-BLADET og et par andre medier fik en god snak med prinsessen i den franske hovedstad.

Efter en hård tid ovenpå prins Joachims operation for en blodprop i hjernen, kunne prinsesse Marie glæde sig over igen at være på officiel opgave for kongehuset.

Prinsesse Marie var glad

Samtidig kunne Marie også glæde sig på sin mands vegne.

Samme dag tog prins Joachim således hul på et nyt kapitel karrieremæssigt, da han begyndte som forsvarsattaché med kontor på den danske ambassade i Paris.

En frygtelig tid for familien

Prinsesse Marie strålede af glæde, da hun gjorde sin entré for at åbne udstillingen “L'Âge d'or de la peinture danoise” på Petit Palais i den franske hovedstad Paris.

Efter at have set udstillingen med værker af danske Guldaldermalere svarede Marie på et par spørgsmål om sin og prins Joachims udfordrende tid, efter Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen og opereret i slutningen af juli.

- Det var en frygtelig oplevelse. Men nu har han det godt, og vi har det godt allesammen. Jeg er glad for at have en hverdag igen, sagde prinsessen blandt andet.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alle de nye billeder fra og kan læse alt om kronprinsesse Marys hemmelige debut som dressurrytter.

Prinsesse Isabella var med sin mor, og hun havde en vigtig rolle på den store dag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden