Maries prinsessedebut på balkonen

Dronningen og de tilstedeværende fra kongefamilien hjalp til, da der skulle udråbes 10-foldigt hurra.
Dronningen og de tilstedeværende fra kongefamilien hjalp til, da der skulle udråbes 10-foldigt hurra.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe blev tiljublet af tusinder af glade fremmødte til hendes fødselsdag på Amalienborg Slotsplads og som en overraskelse trådte Marie Cavallier også ud på balkonen.

Dronning Margrethe blev mødt af jublende og råbende fødselsdagstilkendegivelser, da hun kl. 12 trådte ud på balkonen på Chr. X´s Palæ, og blev fejret af de tusinder af glade danskere på Amalienborg Slotsplads.

Som ved tidligere kongelige fødselsdage, var flere tusinde børnehavebørn sammen med deres pædagoger, forældre og bedsteforældre, mødt op på pladsen for, at lykønske og råbe deres hurra til dronningen.

Fra balkonen vinkede dronningen mod menneskemængden - glad og stolt omgivet af kongefamilien, der i dagens anledning talte prinsgemalen, prins Joachim med sønnerne Nikolai og Felix, og som en ekstra overraskelse Marie Cavallier.

Og specielt Maries tilstedeværelse vakte stor interesse og opmærksomhed, idet hun debuterede på balkonen og på ægte prinsesse-maner vinkede til de mange fremmødte.

I starten virkede Marie dog lidt tøvende og en anelse usikker på, hvornår hun skulle vinke til de mange tusinde mennesker fra balkonen, men med prins Joachim ved sin side, genvandt den kommende prinsesse hurtigt selvsikkerheden og vinkede ivrigt videre.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden