Maries tøj vokser

Mon ikke skabsleverandørerne i Sønderjylland står klar med et godt tilbud på en garderobe, hvis den udvikling fortsætter?
Mon ikke skabsleverandørerne i Sønderjylland står klar med et godt tilbud på en garderobe, hvis den udvikling fortsætter?
Fotos: Niels Henrik Dam og Ole Bjørk
Prinsessen ser ud til at være gået en størrelse op i bluser på bare 27 dage.

Der er udsigt til trængsel i prinsesse Maries garderobeskabe på Schackenborg. I hvert fald præsenterede prins Joachims yndige hustru en bluse af en lidt sværere kaliber end normalt, da parret gik til George Michael-koncert i Parken i weekenden.

Det er naturligvis en bekymrende udvikling for enhver ung kvinde, at der ligger en permanent ombygning af samtlige tøjskabe i kortene, men det kongelige pars rolige fremtoning ved koncerten kunne antyde, at der er en naturlig forklaring på problemet, og at der er udsigt til, at det løser sig selv indenfor en overskuelig tidsramme.

Bare 27 dage inden koncerten var prinsesse Marie præmiepige ved det historiske racerløb i København, og ved den lejlighed bar hun - som du kan se på billedet ovenfor - væsentlig mindre stof på overkroppen.

Du kan se flere billeder af prinsesse Marie til George Michael-koncert i BILLED-BLADET i denne uge.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden