Onsdag, 23. juni 2021 — af Marianne Singer

Mary bobler af EM-begejstring: Det siger hun om de danske vinderchancer

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary fortalte onsdag morgen, hvilke chancer hun tror, at Danmarks fodboldlandshold har for at vinde weekenden EM-kamp mod Wales.

Kronprinsesse Mary har fulgt intenst med i det danske fodboldlandsholds spil under årets EM, hvor hun blandt andet har overværet landsholdets to første kampe mod henholdsvis Finland og Belgien i Parken i København.

Og mon ikke også hun så Danmark slå Rusland stort hjemme på skærmen mandag? 

Det var i hvert fald med et stort smil og grin, at kronprinsesse Mary onsdag morgen foran Industriens Hus svarede på pressens spørgsmål om, hvordan hun tror Danmarks vinderchancer er på lørdag, når de skal spille ottendedelsfinale mod Wales i Amsterdam.

Se Marys søde svar i videoen øverst i artiklen

Fokus på det kreative

Det var i forbindelse med kronprinsesse Marys deltagelse i Creative Denmarks lanceringsevent "Creative Summit" i Industriens Hus i København, at hun udtrykte sin begejstring. 

Med platformen "Creative Summit" vil Dansk Industri og Creative Denmark skabe en platform, der sætter fokus på vækstpotentialet i de kreative erhverv internationalt og samtidig skabe et videns- og netværksevent, hvor kreative erhvervsfolk kan blive inspireret af hinandens forretningsområder- og modeller.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden