Mandag, 4. januar 2021 - af Marianne Singer

Mary chik i dueblåt design: Her har du set det før

Kronprinsesse Mary var chik i en dueblå frakkekjole af den danske designer Søren Le Schmidt på et nyt officielt billede fra Mary Fonden. Det er ikke første gang, hun bærer det flotte design.

Kort før jul delte Mary Fonden en dejlig hilsen fra deres formand kronprinsesse Mary med et tilhørende officielt portræt af hende.

På billedet taget af Stine Heilmann bærer kronprinsessen en raffineret frakkekjole i en dueblå crepe georgette, der er kreeret af den danske stjernedesigner Søren Le Schmidt. 

Og det var ikke første gang, at kronprinsesse Mary viste sig i det flotte design. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smuk i samme design

Således var kronprinsesse Mary smuk i samme frakkekjole, da hun lørdag den 5. september deltog i den officielle flagdag for Danmarks udsendte. 

Se billederne fra Flagdagen i galleriet over artiklen

Sammen med kronprins Frederik lagde hun på denne særlige dag en krans ved Monumentet over Danmarks Internationale Indsats på Kastellet og deltog i en mindegudstjeneste i Holmens Kirke.

Forskellige brocher

Det var dog forskellige brocher, der pyntede frakkekjolen ved de to begivenheder. 

På Flagdagen bar kronprinsessen den kostbare safir- og diamantbroche, som hun fik i barselsgave af dronning Margrethe i anledning af prins Christians fødsel i 2005.

Og på det officielle billede smykkede hun sig med en broche formet som Mary Fondens logo, som hun fik i forbindelse med fonden ti-års fødselsdag i privat gave. 

Et specielt år

"Det har været et meget specielt og udfordrende år.

For rigtig mange mennesker har restriktionerne medført et stort socialt afsavn.

Men 2020 har også bekræftet os i, hvor meget vi har brug for hinanden.
Og der har været meget at være taknemmelig for – som giver håb: Viljen til at være noget for hinanden og modet til at stå frem og bede om hjælp er noget af det, jeg har haft den glæde at opleve mange gange i det seneste år.

Jeg vil ønske alle en glædelig jul og sige en stor tak til dem, der har vist omtanke, medfølelse og indlevelse − og også til dem, der har stået igennem den seneste tid på trods af store afsavn.

God jul
H.K.H. Kronprinsessen.", lød kronprinsesse Marys hilsen på Mary Fondens sociale medier. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden