Af Ulrik Ulriksen

Mary dansede mod succes trods uheldig start

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Marys debutdag i dressur fik ikke den bedste indledning, men Mary endte med at få en stor succesoplevelse.

Kronprinsessen indledte sin dressurdebut på den 15-årige hest Wasabi i MA1-klassen.

På grund af et par fejl på banen endte Mary med en score på 61,94 procent og dermed på sidstepladsen ud af 15 deltagere.

Klassen blev vundet af hesten Aqua Marin og Holte-rytteren Mikaela Fabricius-Bjerre, der er gift med afdøde Bent Fabricius-Bjerres søn Poul. Vinderens score lød på 72,78 procent.

Fornem placering til Mary

Kronprinsesse Mary, der stillede op for Frederiksværk Rideklub, fik med en score på 72,05 procent en fornem fjerdeplads ud af de i alt 16 deltagere til start i MB0-klassen.

Mary dansede sig ifølge dressur-eksperter til succes på hesten Edelman.

Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Maria Falkner Hansen fra Vallø Sportsrideklub vandt på hesten Cashmere med 73,97 procent foran Henrik Palm Toft fra Bregnerød Sportsrideklub, der blev henholdsvis nummer to og tre med hestene Tiramisu og Certus.

På sjettepladsen kom Poul Fabricius-Bjerre, der er søn af afdøde Bent Fabricius-Bjerre.

MB0-klassen var sponsoreret af Krafft Hestefoder, så Mary fik ligesom de andre vindere en flot gul foderspand med hjem.