19. maj. 2020
Af Christinna Braun

Mary deler billede af børnene på første skoledag

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har delt et billede af sine fire børn på vej til skole efter lang tids hjemmeundervisning.

Længe har skolebørn i Danmark modtaget hjemmeundervisning på grund af den smitsomme coronavirus, der har bredt sig verden over. Det gælder også kronprins Frederik og kronprinsesse Marys fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine, der alle går på Tranegårdsskolen i det nordlige København.

Mary var fotograf

9-årige prins Vincent og prinsesse Josephine kunne vende tilbage til vennerne i 2. klasse allerede 15. april, mens prins Christian og prinsesse Isabella måtte vente til 18. maj med at genoptage deres fysiske skolegang i 8. og 6. klasse.

Børnenes mor kronprinsesse Mary har mange gange bevist, at hun er dygtig med et kamera, og da alle fire børn vendte tilbage til Tranegårdsskolen, stod mor Mary naturligvis klar med kameraet for at forevige øjeblikket.

Glade for at vende tilbage

Billedet af de fire royale krudtugler har kronprinsessen lagt ud på Det Danske Kongehus’ Instagramprofil, hvor Mary skriver:

- I går startede vores to ældste børn i skole, så nu glæder vi os over, at alle fire børn er tilbage i skole. Jeg synes, at de har været gode til at håndtere det, der har været en meget anderledes hverdag. Men de er glade for at vende tilbage til alt det, de har savnet: Undervisningen, deres kammerater, lærerne, frikvartererne – kort sagt et skoleliv, der giver den struktur i hverdagen, som børn har fundet ud af, at de sætter pris på.

Efter teksten om prinserne og prinsesserne sætter kronprinsesse Mary fokus på, at det ikke er alle børn i verden, der er så heldige at have en skole at vende tilbage til. Endnu engang belyser kronprinsessen problemet, at alle alle børn i verden ikke kan gå i skole.

Se kronprinsesse Marys billede af prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine på vej til skole:

Læs mere om: