Torsdag, 22. oktober 2020 - af Marianne Singer

Mary efter intens samtale: Jeg blev meget opløftet

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary havde forleden besøg af en helt særlig gruppe mennesker med meget på hjerte.

Kronprinsesse Mary inviterede som formand for Mary Fonden tirsdag eftermiddag på kaffe og kage kombineret med en god snak i Mary Fondens hyggelige lokaler i København.

Kronprinsesse Mary under mødet. 
Foto: Mary Fonden

Det var en helt særlig gruppe unge mennesker fra rundt omkring i Danmark, der var de heldige gæster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svær tid

De unge, der er mellem 18 og 24 år, er del af Mary Fondens ungepanel, der i de foregående dage have været på workshop for at tale om unges udfordringer under coronakrisen og finde konkrete løsninger på den mistrivsel, mange i deres aldersgruppe føler i denne usikre periode. 

Og det var netop også de emner, som kronprinsesse Mary talte med de unge om under mødet, samtidig med, at hun lyttede til deres helt personlige erfaringer. 

"I går havde vi i Mary Fonden besøg af vores ungepanel for at tale om unges trivsel under corona. Og ikke mindst om ideer og anbefalinger til løsninger.

Det blev en inspirerende og intens samtale om, hvordan corona og de restriktioner, der er fulgt med, har haft stor indvirkning på unges liv.

Jeg blev særligt rørt over de unges omtanke og medfølelse med nogle af de grupper, der har det sværest, og som føler sig mest ensomme i denne tid.
Og jeg blev meget opløftet over deres mange ideer til, hvad vi kan gøre – både for at bekæmpe ensomhed og skabe trivsel blandt unge i den kommende tid.
- H.K.H. Kronprinsessen," skrev kronprinsessen efterfølgende på Mary Fondens Instagram-profil, hvor hun også delte fine billeder fra mødet. 
 

Deler video

En video fra det særlige kongelige møde bliver delt af Mary Fonden i næste uge. Kronprinsesse Mary har stor fokus på den voksende mistrivsel og ensomhed blandt unge under coronakrisen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden