Mary er landet i Malaysia

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kronprinsessen er aktiv på en kvindekonference i Kuala Lumpur, som modtog hende med et tropisk tordenvejr.

Kronprinsesse Mary ankom mandag eftermiddag lokal tid midt i et buldrende og bragende tropisk tordenvejr til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur efter en lang flyvetur fra Danmark med en enkelt mellemlanding. Kronprinsessen så overraskende frisk ud, da hun kort efter landingen checkede ind på sit hotel i det centrale Kuala Lumpur nær det store kongrescenter, hvor hun de næste dage skal på hårdt og spændende arbejde.

Mary deltager fra tirsdag morgen til og med torsdag særdeles aktivt i den store kvindekonference Women Deliver. Kronprinsessen er inviteret til at tale ved den internationale konference, hvis formål er at sikre fokus på kvinders og pigers sundhed og rettigheder i den globale befolknings- og udviklingsdagsorden. Udover at deltage i konferencen vil Kronprinsessen aflægge besøg hos lokale hjælpeorganisationer samt deltage i begivenheder til fremme af danske erhvervsinteresser i Malaysia, der er en af Sydøstasiens største vækstøkonomier.

BILLED-BLADET.dk er på plads i Malaysia og følger naturligvis kronprinsessen på job i Kuala Lumpur, hvor hun blandt andre skal møde norske kronprinsesse Mette-Marit samt sin kollega fra High Level Task Force – Finlands tidligere præsident Tarja Halonen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden