Mary er vild med dans til hest

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary er musik og dans fantastisk, og når dette kombineres med ridning, går det hele op i en højere enhed.

Kronprinsesse Mary elsker heste, og hun er bestemt også glad for musik og dans.

På det seneste har kronprinsessen været aktiv i ridesport i disciplinen dressur, der ofte er blevet sammenlignet med klassisk ballet og bliver betegnet som verdens sværeste sport.

Kronprinsesse Mary bliver udfordret

I dressurridning kræves så fantastisk mange kvaliteter af både hest og rytter, og under konkurrencen rides et program, hvor forskellige gangarter og øvelser bliver bedømt af de strenge dommere.

Ud over de obligatoriske dressurprogrammer er kür-programmerne, hvor rytterne selv sammensætter et program med dertilhørende musik, en populær disciplin.

Vild med den specielle disciplin

Mary er vild med den særlige dans til hest, og hun debuterede i konkurrence i Frederiksværk Rideklub med en fjerdeplads, mens det i en ny klasse blev til en førsteplads på hesten Edelman for nyilg.

Kronprinsessen er blevet rost meget for sin evne til sammen med sin hest at gennemføre et flot program på dressurbanen til velvalgt musik.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du læse om dronning Margrethe, som har taget hul på et nyt kapitel, og så er der friske billeder fra den kongelige families deltagelse ved Folketingets Åbning.

Desuden er der sædvanen tro fuld fokus på alt om Vild med dans.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden