Mandag, 20. november 2017 - af Ulrik Ulriksen

Mary fejrede særlig fødselsdag med Sidse Babett

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
I anledning af Børnenes Dag og Børnekonventionens 28-års fødselsdag var to store, danske profiler på scenen i FN Byen i København. Både kronprinsesse Mary og skuespilleren Sidse Babett Knudsen var et hit.

Kronprinsesse Mary var dagens hovedtaler, da man i FN Byen i København markerede Børnenes Dag med en helt særlig begivenhed.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Festlig stemning

På scenen i FN Byen var skuespiller Sidse Babett Knudsen, der var konferencier. Hun bød veloplagt alle velkommen og nævnte naturligvis, at det var Børnekonventionens 28-års fødselsdag.

Derfor sørgede Sidse Babett da også for, at stemningen var god og festlig i det store auditorium, hvor et par hundrede mennesker var samlet for blandt andet at høre kronprinsesse Mary holde dagens hovedtale.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Kronprinsessen ønskede tillykke

- Vi lever i en udfordrende tid præget af uro, klimaforandringer og konflikter. Vi risikerer at tabe udviklingen af hele generationer, hvis vi ikke lykkes med at skabe stabile rammer for familier på flugt. Det er et alvorligt bagtæppe for dette års Børnenes Dag. Men der er heldigvis også lyspunkter. I dag er det nemlig Børnekonventionens fødselsdag. Det er værd at ønske tillykke med, at alle verdens børn i 1989 fik deres rettigheder på skrift i en konvention, sagde kronprinsessen i sin tale.

Kronprinsesse Mary sidse babett knudsen
Foto: Martin Høien

Mary og Sidse Babett i fin form

Kronprinsesse Mary var ligesom konferencier Sidse Babett Knudsen i fin form, og på trods af mikrofonproblemer i begyndelsen af talen var Mary ikke sådan at slå ud af kurs. Hun smilede bare til publikum og reddede elegant den lidt uheldige situation. Med en frisk bemærkning fik Mary salen til at grine. Så var isen ligesom brudt, og resten var bare helt perfelt fra den royale hoveddtaler, der på vej hjem understregede, at det var skønt at få lov til at sætte fokus på piger og uddannelse, hvilket var dagens hovedtema.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden