Torsdag, 30. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Mary fik besøg af Ninna og Trine hjemme på Amalienborg

Foto: Kongehuset
Kronprinsesse Mary har haft et par travle arbejdsdage, der blandt andet har budt på vigtige møder hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

I Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg fik kronprinsesse Mary som protektor for Mødrehjælpen onsdag besøg af direktør Ninna Thomsen og vicedirektør Trine Schaldemose.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Amalienborg-mødet fik Mary lidt at vide om udviklingen i Mødrehjælpens arbejde med at rådgive og hjælpe familier med problemer og udfordringer.

Foto: Kongehuset

Blev briefet af Ninna og Trine

Ninna og Trine fortalte også kronprinsessen om den store indsats fra organisationens frivillige og det fremadrettede fokus.

Foto: Kongehuset

Ny generalsekretær kom forbi

Som protektor for DRC Dansk Flygtningehjælp havde kronprinsessen også besøg i sit og kronprins Frederiks palæ af organisationens nye generalsekretær Charlotte Slente og formand Agi Csonka.

Foto: Kongehuset

Drøftede fremtidige aktiviteter

På mødet i Frederik VIII’s Palæ blev Mary orienteret om den generelle flygtningesituation, og Charlotte Slente og Agi Csonka fortalte desuden om DRC Dansk Flygtningehjælps igangværende aktiviteter for at skabe varige løsninger for flygtninge og internt fordrevne rundt omkring i verden.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Mary og repræsentanterne for DRC Dansk Flygtningehjælp drøftede også fremtidige fælles aktiviteter.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET fortæller en stolt kronprins Frederik om sine og Marys børn, der går i vinterskole i Schweiz.

Du får også en flot reportage med prinsesse Marie og prins Joachum til galla i Paris samt seneste nyt om superserien "Badehotellet".

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden