13. jul. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Mary, Frederik og børnene nyder sommeren i Gråsten

Kronprinsesse Mary, kronprins Frederik(fotograferet ved en tidligere lejlighed)
Kronprinsesse Mary, kronprins Frederik(fotograferet ved en tidligere lejlighed)
Foto: Claus Fisker
Kronprinsparret og deres fire børn nyder sommerdagene på Gråsten Slot i Sønderjylland, hvor solen skinner fra morgen til aften, og hvor man for alvor er ved at lade op til en særlig festdag på søndag.

Gråsten Slot summer af sommerliv i disse dage. Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik nyder sammen med deres fire børn - Christian, Isabella, Josephine og Vincent - ferien i det sønderjyske sommerland. Kronprinsfamilien har de skønneste rammer på slotsområdet, der blandt andet byder på en svalende swimmingpool på søsiden af hovedbygningen. Man kan også give den gas i den store hoppeborg, som de seneste somre er sat op i haven til de royale børn. Mary og Frederik har desuden været ude at ride med deres børn. Både på den lokale rideskole og i skovene omkring slottet har de kongelige haft det skønt højt til hest.

Vi sender direkte TV fra Gråsten

Netop heste og ryttere fylder meget i billedet i Gråsten i disse dage. Der er ringriderfest i byen, og det betyder, at der i weekenden er gang i en helt særlig begivenhed, som kulminerer søndag. Her skal byens ringrideroptog passere Gråsten Slot, hvor kronprinsparret og deres fire børn vil komme ud for at for at hilse på de mange ryttere på de fine heste. Husk at BILLED-BLADET fra klokken 11.50 på søndag den15. juli sender direkte TV fra sommerens store royale begivenhed i Gråsten.

Læs alt om de kongelige sommertraditioner

Hele Gråsten ser frem til weekendens ringriderfest og til søndagens store begivenhed ved byens slot. I det hele taget nyder de lokale at have de kongelige tæt på i disse varme sommeruger. Den særlige kongelige tradition med at holde sommerferie på Gråsten Slot, kan du læse alt om i BILLED-BLADET, som er på gaden netop nu. Her får du i det hele taget alt om ALLE de royale ferietraditioner.

Læs mere om: