24. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Mary, Frederik og børnene sender sød hilsen: Vi er stolte af jer

Kronprinsfamilien. Billedet er taget i forbindelse med kronprinsfamiliens sommerhilsen 2020
Kronprinsfamilien. Billedet er taget i forbindelse med kronprinsfamiliens sommerhilsen 2020
Foto: Franne Voigt/Kongehuset
For kronprinsfamilien er det vigtigt at bakke op om de danske atleter til De Paralympiske Lege i Tokyo. I dag var der åbningsceremoni ved Legene i den japanske hovedstad.

Den Japanske hovedstad Tokyo er fra den 24. august til 5. september vært for den 16. udgave af de Paralympiske Lege eller PL

Mary og Frederik og børnene hepper på Danmark

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og parrets fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine har i forbindelse med åbningsceremonien og de danske para-atleters indmarch sendt en sød hilsen via kongehusets digitale platforme til det rød-hvide hold i Tokyo.

- Held og lykke til alle danske atleter, som deltager ved De Paralympiske Lege i Tokyo. Vi er stolte af jer og glæder os til at følge jer de næste uger, lyder det på kongehusets Instagram-profil, og den særlige hilsen er altså med hele kronprinsfamilien som afsendere.

Seje fanebærere

Det var taekwondo-kæmperen Lisa Kjær Gjessing og atletik-profilen Daniel Wagner, der bar Dannebrog ind til åbningsceremonien.

Kronprins Frederik, Lisa Kjær Gjessing og Daniel Wagner
Kronprins Frederik, Lisa Kjær Gjessing og Daniel Wagner
Foto: Kaspar Wenstrup

De to atleter, som kronprins Frderik mødte inden De Paralympiske Lege, er udvalgt både på grund af fantastisk flotte internationale resultater gennem årene, men også fordi de begge er en inspiration for mange andre atleter.

Læs mere om: