30. maj. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Mary havde en skøn dag sammen med verdensstjerne

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20190522_hjp2602.jpg
Foto: Hanne Juul
Da kronprinsesse Mary for nylig var med til at åbne en stor kunstudstilling i Sydkoreas hovedstad Seoul, var hun i selskab med kronprins Frederik samt en helt særlig verdensstjerne.

Kronprinsesse Mary havde som protektor for Kulturåret for Danmark og Sydkorea en helt speciel og fremtrædende rolle under kronprinsparrets arbejdsbesøg til Sydkoreas hovedstad Seoul.

Det var især noget, man oplevede, da kronprinsessen var med til at åbne en stor Asger Jorn-udstilling på Museum for moderne kunst i Seoul.

Ved den lejlighed var kronprinsessen i selskab med kronprins Frederik samt med den verdensberømte sydkoreanske balletsjerne Kang-Sue-Jin.

Protektorerne hyggede sig

Mary og Kang Sue-Jin, som er Sydkoreas protektor for det særlige kulturår, så bestemt ud til at hygge sig på museet i forbindelse med åbningshøjtideligheden.

Også senere på dagen var kronprinsessen og verdenstjernen sammen til en stor kulturmiddag i historiske rammer på Seouls Furniture Museum.

Mary og kronprins Frederik takkede til kulturmiddagen, som var finalen på arbejdsturen, værterne for et par forrygende dage.

https://imgix.billedbladet.dk/20190522_hjp2540.jpg
Foto: Hanne Juul

Mary satte gang i kulturåret

Kulturåret for Danmark og Sydkorea er et fælles projekt med kulturelle aktiviteter i begge lande.

Slots- og Kulturstyrelsen har det overordnede ansvar for den danske del af satsningen i samarbejde med Udenrigsministeriet og Danmarks ambassade i Sydkorea.

Som protektor var kronprinsessen med til at sætte gang i kulturåret ved en stor begivenhed i Aarhus i januar.

BILLED-BLADET bringer det hele

I BILLED-BLADET i denne uge får du alle de nye herlige billeder fra kronprinsparrets forrygende tur til Sydkorea.

Vi har også et eksklusivt interview med Norges prinsesse Märtha Louise og hendes nye kæreste, som netop har været i Danmark, og så kan du nyde et lækkert tillæg i anledning af prins Joachims 50-års fødselsdag.

Læs mere om: