Mary holder fast i vigtig tradition

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
For kronprinsesse Mary er det vigtigt at holde fast i gode traditioner, og igen i år har hun leveret en særlig decemberhilsen som frontfigur i Mary Fonden.

Kronprinsesse Mary har i flere år været en stærk frontfigur for Mary Fonden, der virkelig gør en forskel med fondens mange projekter.

Kronprinsesse Mary sender hilsen igen

For kronprinsessen er det vigtigt at holde fast i gode traditioner, og igen i år har hun leveret en særlig decemberhilsen i Mary Fonden-regi.

- Det har været et meget specielt år. For os alle sammen. Det har været et udfordrende år. For rigtig mange mennesker har restriktionerne medført et stort socialt afsavn, lyder det fra Mary, som fortsætter.

Vi har brug for hinanden

- 2020 har også bekræftet os i, hvor meget vi har brug for hinanden. Hvor meget det betyder at have nogen tæt på i livet. Og det har været et år, hvor mange har vist et stort engagement og en villighed til at gå en ekstra mil for at hjælpe andre. Det har været både rørende og opløftende at opleve, lyder det fra kronprinsessen, som ser frem mod et bedre 2021.

Arbejder videre

- I det kommende år arbejder vi videre med vores projekter og initiativer, forhåbentlig fri af coronaens skygge før eller siden, siger kronprinsessen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge kan du se dejlige billeder af kronprinsfamilien hjemme på Amalienborg samt alt om Badehotellet, som nu kommer tilbage, og så får du traditionen tro Danmarks bedste ekstra store TV-blad, med nytårets bedste udsendelser og film.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden