Søndag, 16. marts 2008 - af af Jan Bergman

Mary i årets studenterrevy

Kronprinsesse Mary optrådte lørdag i årets studenterrevy Mig først – spis studenterbrød til, og fulgte dermed traditionen for, at blive optaget i foreningen Kongelig Mayestaits Acteurs.

Kronprinsesse Mary optrådte lørdag i årets studenterrevy Mig først - spis studenterbrød til, og fulgte dermed traditionen for, at blive optaget i foreningen Kongelig Mayestaits Acteurs, ved at stå på de skrå brædder og deltage med et par replikker.

Kronprinsesse Mary, der selv havde valgt at deltage i sketchen Jeg ved det, fremførte to replikker i en dialog med studenterskuespiller Janni Nielsen:

Kronprinsesse Mary: - Vi har forresten fået resultatet af sms-afstemningen blandt publikum.
Janni: - Nå... hvad blev det?
Kronprinsesse Mary: - Der var 120 afgivne stemmer. De 100 var blanke og 20 stemte "ved ikke"....

I pausen blev Mary formelt optaget i foreningen ved en lille ceremoni, hvor præsidenten for Studenterrevyen, Søren Thorborg, overrakte revyens ordensbånd.

Flere kongelige har tidligere stået på de skrå brædder og modtaget revyens ordensbånd. I 1977 blev dronning Margrethe således medlem, da hun optrådte med sangen Flade Jensen fra Fladen Strand.

Også kronprins Frederik og prins Joachim har haft fornøjelsen af at stå på scenen - begge blevet optaget på samme aften i 1990, og i 1997 kom turen til daværende prinsesse Alexandra, med deltagelse i revyen Kærlighed ved Næste blik med replikken Det er Alex!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden