22. apr. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik får fantastiske oplevelser langt væk hjemmefra

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Martin Høien/Billed-Bladet
Kronprinsparret får travlt i løbet af foråret. Et af de vigtige programpunkter i den royale arbejdskalender er arbejdsrejsen til Sydkorea, hvor der venter flere spændende oplevelser.
Kronprinsparret skal fra den 20. til og med den 22. maj en tur til den anden side af kloden langt væk fra lille dejlige Danmark. I Sydkorea kommer Mary og Frederik til at stå stå i spidsen for en større dansk erhvervsdelegation, der er på en vigtig mission. Bæredygtig energi, sundheds- og velfærdsteknologi samt fødevarer og livsstil er i fokus i Sydkorea, hvor over 45 danske virksomheder vil deltage. Hovedformålet med erhvervsfremstødet er at styrke forbindelserne og det strategiske partnerskab mellem de to lande og skabe synlighed omkring danske virksomheders samarbejdsmuligheder i Sydkorea.

Mary til stor gallamiddag

Der vil være officiel modtagelse af kronprinsparret ved ankomsten den 20. maj og middag hos den koreanske premierminister. Dagen efter indledes det stramme program med med åbning af erhvervskonferencen. Samme dag besøger kronprins Frederik danske pop-up butikker i Hyundai Department Store, og kronprinsesse Mary deltager i et sundhedsseminar og åbner H.C. Andersen-udstillingen på Seoul History Museum. Om aftenen afholder ambassaden en gallamiddag med Mary og Frederik som æresgæster.

Dejlig dag med børneteater og kunst

På den sidste af de tre arbejdsdage for kronprinsparret vil Mary overvære en forestilling med dansk børneteater. Den store finale bliver fornem. Kronprinsparret deltager i åbningen af en stor Asger Jorn udstilling på National Museum of Modern Art med efterfølgende middag med fokus på det dansk-sydkoreanske kulturår, som kronprinsesse Mary er protektor for.

God påske med BILLED-BLADET

I påskens store udgave af BILLED-BLADET kan du nyde en skøn reportage med masser af billeder fra kronprinsesse Mary og tvillingernes tur til panda-anlægget i ZOO i København. Se Vincent og Josephine i topform og læs alt om, hvad de kongelige havde at sige på den helt særlige dag i ZOO. Glæd dig også til at få Danmarks bedste og mest detaljerede TV-Blad med alt om påskens film og TV-serier.

Læs mere om: