19. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik fik besøg af gode venner hjemme på Amalienborg

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Kongehuset
For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var det skønt at få besøg af nogle af deres meget gode venner i en helt særlig anledning.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har i dag i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg budt velkommen til Islands præsidentpar, der er i København i en helt særlig anledning.

Mary og Frederik i godt selskab

Kronprinsparret og det islandske præsidentpar havde det hyggeligt sammen i Riddersalen i Frederik VIII's Palæ.

Islands Præsident Guðni Th. Jóhannesson og Eliza Jean Reid samt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Islands Præsident Guðni Th. Jóhannesson og Eliza Jean Reid samt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Kongehuset

- I Riddersalen i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg modtog Kronprinsparret for kort tid siden Hans Excellence Islands Præsident Guðni Th. Jóhannesson og Fru Eliza Jean Reid, lyder det torsdag aften i teksten til opslaget på kongehusets Instagram-profil⁣.

⁣Præsidentparret er på besøg Danmark i anledning af Copenhagen 2021, der er fællesbetegnelsen for LGBTI+-begivenhederne WorldPride og EuroGames, som finder sted i København indtil den 22. august.

Mary er protektor for begivenheden og deltager i ugens løb i en række arrangementer.⁣

Kender hinanden godt

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har mange gange tidligere været sammen med Islands præsidentpar, Guðni Th. Jóhannesson og Eliza Jean Reid.

Kronprinsparret og præsidentparret havde for eksempel et par gode dage sammen i forbindelse med præsidenparrets officielle besøg i Danmark i januar 2017.

Læs mere om: