Tirsdag, 3. august 2021 - af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik glæder sig: Vi følger det tæt

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Aller Foto
Midt i den private sommerferie i det danske sommerland har kronprinsfamilien fuld fokus på at følge med i noget helt specielt de kommende dage.

Der er drama for alle pengene til De Olympiske Lege i Tokyo i Japan, hvor flere danske atleter har haft hovedroller i dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik følger med

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn har åbent erklæret, at de følger de danske idrætsudøvere til OL meget tæt.

Og især i de næste par dage vil de royale fans følge med, for der er der lagt op til flere store oplevelser og måske et par danske medaljer af det pureste OL-guld.

Legene i Tokyo har i dag budt på et par fantastiske rød-hvide præstationer, og det har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og parrets børn bemærket.

Tillykke med medaljen

I et opslag på kongehusets Instagram-profil ønsker kronprins Frederik dagens kajak-bronzevinder Emma Aastrup Jørgensen tillykke, og så retter Frederik fokus på herrernes hold på cykelbanen samt på herrelandsholdet i håndbold.

Stort drama

- Dagens store drama stod vores banelandshold for, som trods et styrt er klar til OL-finalen i morgen. Også flot kommet igen af vores håndboldherrer, som efter dagens sejr over Norge nu er klar til at møde Spanien i semifinalen i overmorgen, lyder det fra kronprins Frederik, som sammen med Mary og deres børn nu ser frem til et par vildt spændende OL-dage foran fladskærmen.

Spændende dage

- Det bliver nogle spændende OL-dage vi går i møde – min familie og jeg følger det tæt hjemmefra, kommer det fra Frederik på vegne af hele kronprinsfamilien.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden