Mary og Frederik glæder sig: Vi følger det tæt

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Aller Foto
Midt i den private sommerferie i det danske sommerland har kronprinsfamilien fuld fokus på at følge med i noget helt specielt de kommende dage.

Der er drama for alle pengene til De Olympiske Lege i Tokyo i Japan, hvor flere danske atleter har haft hovedroller i dag.

Mary og Frederik følger med

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn har åbent erklæret, at de følger de danske idrætsudøvere til OL meget tæt.

Og især i de næste par dage vil de royale fans følge med, for der er der lagt op til flere store oplevelser og måske et par danske medaljer af det pureste OL-guld.

Legene i Tokyo har i dag budt på et par fantastiske rød-hvide præstationer, og det har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og parrets børn bemærket.

Tillykke med medaljen

I et opslag på kongehusets Instagram-profil ønsker kronprins Frederik dagens kajak-bronzevinder Emma Aastrup Jørgensen tillykke, og så retter Frederik fokus på herrernes hold på cykelbanen samt på herrelandsholdet i håndbold.

Stort drama

- Dagens store drama stod vores banelandshold for, som trods et styrt er klar til OL-finalen i morgen. Også flot kommet igen af vores håndboldherrer, som efter dagens sejr over Norge nu er klar til at møde Spanien i semifinalen i overmorgen, lyder det fra kronprins Frederik, som sammen med Mary og deres børn nu ser frem til et par vildt spændende OL-dage foran fladskærmen.

Spændende dage

- Det bliver nogle spændende OL-dage vi går i møde – min familie og jeg følger det tæt hjemmefra, kommer det fra Frederik på vegne af hele kronprinsfamilien.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden