Lørdag, 7. august 2021 - af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik hepper på Danmark: Klar til vild guldgyser

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen
For kronprinsfamilien er store håndboldfinaler med dansk deltagelse noget af det bedste at følge med i. I dag skal Mary og Frederik og deres børn heppe på Danmarks håndboldherrer i OL-finalen mod Frankrig.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent elsker at følge med i de Olympiske Lege og de danske atleters præstationer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik hepper

Nu synger Legene på sidste vers, men Frederik og Mary og børnene er slet ikke færdige med at heppe på de danske udøvere ved OL.

I dag klokken 14.00 fløjtes der op til olympisk guldfinale i herrernes håndboldturnering ved OL i Tokyo, og Danmark går på banen mod Frankrig.

Ren guldgyser

Der er lagt op til en guldgyser, og kronprinsfamilien vil helt sikkert se med ligesom mange andre rundt om i det danske sommerland.

Kronprins Frederik erkendte i en Instagram-hilsen til håndboldherrerne efter deres semifinalesejr over Spanien torsdag, at han ærgrer sig over ikke at være i Japan for at se håndbold, og så fortalte Frederik, at han og Mary og børnene glæder sig til at se håndbold i dag.

Savner at være til stede

- Jeg må indrømme, at jeg savner at være til stede ved OL og bakke op om vores fantastiske danske atleter! Særligt savner jeg det en dag som i dag hvor håndboldherrerne spiller sig videre til finalen. Vi glæder os til på lørdag, hvor OL-guldet skal forsvares, lød det fra kronprinsen i den royale Instagram-hilsen.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden