MARY OG FREDERIK I SVERIGE: Kronprinsesse Mary og prins Daniel dansede til troldemusik

Video: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Se også:

Der var virkelig gang i den, da kronprinsesse Mary og prins Daniel indledte deres samarbejde i forbindelse med det danske erhvervsfremstød Liveable Scandinavia i Sverige.

Det kongelige dansk-svenske samarbejde under erhvervsfremstødet i Stockholm fungerede fint, da kronprinsesse Mary og prins Daniel for en kort bemærkning gik deres egne veje og blandt andet så et danseshow.

 

Kronprinsesse Mary og prins Daniel kunne ikke stå stille og dansede med, mens der var optræden til musikken fra succesfilmen ”Trolls”.

Mary og Daniel besøgte også den danske designer og forretningskvinde Ilse Jacobsens showroom, og efter den oplevelse kom prins Daniel helt eksklusivt med en kommentar til sit samarbejde med kronprinsesse Mary.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Følg med på alle BILLED-BLADETs platforme

På torsdag kan du i BILLED-BLADET læse alt om kronprinsparrets festlige besøg i Stockholm, hvor de var meget sammen med kronprinsesse Victoria og prins Daniel. Både privat og i embeds medfør.

LÆS MERE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Victoria spiste søde sager

Du kan desuden i dag og i morgen på www.billedbladet.dk og på facebooksiden BILLED-BLADET online følge med i de royale begivenheder i Sverige.

Husk også, at der er direkte TV på BILLED-BLADETs facebookside mandag den 29. maj fra klokken 19.10, når de royale gæster ankommer til gallamiddag i Eric Ericsson Hallen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden