Fredag, 1. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik inspirerer Victoria og Daniel

prins Daniel, kronprinsesse Victoria, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
prins Daniel, kronprinsesse Victoria, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Ritzau/Scanpix
Danmarks kronprinspar har i mange år haft fokus på folkesundhed og et liv med masser af fysisk aktivitet. Det har inspireret Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Gennem flere år har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sat fokus på folkesundheden og på, at det giver en masse livskvalitet at nyde en hverdag med masser af fysisk aktivitet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik og Mary har markeret sig stærkt

Kronprins Frederik har markeret sig stærk med motionsløbet Royal Run, og kronprinsesse Mary har med Mary Fonden også sat gang i projekter med løb og sport og socialt samvær.

I kronprinsparrets fodspor

I Sverige er kronprinsesse Victoria og prins Daniel gået i Frederik og Marys fodspor.

Også det svenske kronprinsessepar har fuld fokus på sund levevis og på, at vi skal ud og røre os så meget som muligt for at få et godt liv med overskud.

Victoria og Daniels projekt

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria markerede med projektet Gen-Pep for et par siden, at de er meget optaget af børn og unges sundhed og levevis.

Daniel taler om unges helbred

– Ambitionen med Generation Pep er at skabe engagement og forandring til gavn for unges helbred. Det er en stor og omfattende udfordring, som ingen kan løse på egen hånd. Vi er glade for, at vi fra start har haft mange stærke samarbejdspartnere med os, og vores håb er at blive flere, sagde prins Daniel for et par år siden, da han og Victoria for alvor satte gang i projektet, der skal motivere svenske børn og unge til at være mere fysisk aktive.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden