1. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik kan godt begynde at glæde sig: Sommeren 2021 bliver vild

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der er noget helt særligt i vente til næste sommer, når den ene store begivenhed efter den anden kan opleves i København. En af begivenhederne finder sted ved Amalienborg.

Midt i en mørk coronatid kan vi måske godt så småt begynde at se frem til, at Danmark åbner op, og at alle kan få en rar sommer.

Kronprinsfamilien håber helt sikkert på netop dette, og på at de i løbet af sommeren kan komme en tur til Gråsten Slot, som de plejer.

Kronprins Frederik til Tokyo næste sommer

Desværre er De Olympiske Lege i Japan blevet udsat til næste år på grund af coronakrisen, så kronprins Frederik skal ikke denne sommer på job til OL i Tokyo som medlem af den internationale olympiske komité.

Frederik kan dog glæde sig til at tage på IOC-arbejde til Tokyo i sommeren 2021 fra den 23. juli og et par uger frem.

Gang i den i København

Også hjemme i København bliver der ekstra gang i den i løbet af sommeren 2021, og kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent kommer til at opleve det meste tæt på.

En hektisk sommer med fodbold og cykling

Der venter faktisk København noget af en vild og hektisk sommer, når hovedstaden næste år efter planen skal være vært ved fire EM-fodboldkampe og Tour de France-starten.

På grund af corona-krisen har det europæiske fodboldforbund UEFA valgt at rykke sommerens EM-slutrunde i fodbold til at starte den 11. juni 2021, og cykelløbet Tour de France starter 2. juli næste år med en såkaldt enkeltstart i København, og ruten for de stærke ryttere går faktisk henover Amalienborg Slotsplads.

Det bliver et hit

Kronprinsfamilien skal ligesom resten af Danmark følge med i fodbolden og cykelløbet, og udover EM i fodbold og Tour de France-start skal Mary og Frederik og børnene sikkert også nyde en dejlig Gråsten-ferie, så sommeren 2021 kan kun blive et hit.

Læs mere om: