Mary og Frederik må vente: Det er vi rigtig kede af

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Det var planen, at kronprinsparret skulle besøge Randers og opleve en række "Bevæg dig for livet" tiltag i Randers Arena på lørdag. Det bliver dog ikke til noget i første omgang.

Kronprinsparret er i Randers på lørdag den 31. oktober til overrækkelse af Kronprinsparrets Priser 2020, som foregår i Musikhuset Værket i Randers samme aften.

Mary og Frederik havde glædet sig

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik skulle lørdag eftermiddag have været præsenteret for en række forskellige, folkelige aktiviteter i Randers, som byder på bevægelse og aktivitet for børn, seniorer, familier, selvorganiserede og virksomheder.

Bevæg dig for livet

 Alle er aktiviteter i forbindelse med Bevæg dig for livet, og det var planen, at det skulle have været afviklet som et sprudlende møde i den nybyggede multiarena i Arena Randers.

Nye retningslinjer

Dette må dog på grund af nye covid-19 restriktioner udsættes.

Med det nye forsamlingsforbud på 10 personer, er det desværre ikke længere muligt at gennemføre programmet.

Afvikles en anden dag

- Det er vi rigtig kede af. Men vi kan ikke give Kronprinsparret et indtryk af vores mange spændende "Bevæg dig for livet"-aktiviteter, når forsamlingsforbuddet er på 10 personer. Vi har derfor spurgt kronprinsparret om besøget kan udsættes til et s senere tidspunkt, siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune og fortsætter.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kronprinsparret har sagt ja

- Det har vi fået et ja til. Det er vi meget glade for. Vi glæder os til at vise kronprinsparret Bevæg dig for livet aktivitet, når det bliver muligt, lyder det fra borgmesteren.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden