Mary og Frederik sender sød hilsen fra Japan

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Et par festlige dage med tronskiftefest for Japans kejserpar blev rundet af med flot banket på Topkyos fineste hotel. På vej til middagen lagde kronprinsesse Mary og kronprins Frederik en sød hilsen op på Instagram.

Der har været gang i den på fineste vis i Japan i de to seneste dage, hvor der har været tronskiftefest på paladset i Tokyo og på byens bedste hotel, New Otani.

Gallamiddagen på New Otani rundede festlighederne af i forbindelse med fejringen af Japans nye kejserpar Naruhito og Masako. Danmarks kronprinspar var blandt æresgæsterne til alle begivenhederne i Tokyo.

Smilende Mary og Frederik

På vej til finalefesten på luksushotellet, sendte kronprinsesse Mary og kronprins Frederik en sød hilsen via Instagram.

- Fejringen af Japans Kejserpar fortsætter i Tokyo, hvor Kronprinsparret netop nu er på vej til middag hos premierminister Shinzo Abe, lød teksten til billedet af et storsmilende kronprinspar på vej til endnu en skøn aften i den japanske hovedstad sammen med kejserparret og andre kongelige venner fra Europa. 

Begivenhedsrige dage i Tokyo

I det hele taget har det været to begivenhedsrige og dejlige dage for kronprinsparret i Tokyo, hvor de har hygget sig sammen med først og fremmest deres japanske venner kejser Naruhito og kejserinde Masako.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mary og Frederik har også været i godt selskab med kongelige kolleger som prins Charles samt Sveriges kong Carl Gustaf og dronning Victoria og Hollands og Belgiens kongepar.

I BILLED-BLADET nr. 43, der er på gaden torsdag d. 24. oktober, får du en perlerække af nye billeder fra Mary og Frederiks spændende dage med kejserparret og andre kongelige i Japans hovedstad Tokyo.

Der har været gang i den på fineste vis i Japan i de to seneste dage, hvor der har været tronskiftefest på paladset i Tokyo og på byens bedste hotel, New Otani.

Gallamiddagen på New Otani rundede festlighederne af i forbindelse med fejringen af Japans nye kejserpar Naruhito og Masako.

Danmarks kronprinspar var blandt æresgæsterne til alle begivenhederne i Tokyo.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden