Mary og Frederik tog forskud på kobberbrylluppet

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Sanger Lars H.U.G. sørgede for en fin afslutning på Kronprinsparrets prisshow i Holsterbro, da han sang kronprinsens yndlings-H.U.G., som Frederik brugte i sin bryllupstale til Mary i 2004.

Kronprinsparrets store prisfest blev rundet af med at tage forskud på fejringen af deres kobberbryllup. I den forbindelse blev der set tilbage på det royale bryllup i maj 2004. Det var noget, som ramte Mary og Frederik lige i hjertet.

Som afslutning på den TV-transmitterede prisfest Kronprinsparrets Priser blev der set frem mod Mary og Frederiks kobberbryllup i november, og samtidig mindedes man den store dag med det royale bryllup 14. maj 2004 i Vor Frue Kirke. 

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys smukke prisuddelingskjoler

TV-billeder af brylluppet ramte lige i hjertet

Med TV-billeder af vielsen og med gensyn med kronprins Frederiks bryllupstale fik man virkelig fra DR’s side ramt både kronprinsparret og de mange tilskuere i Musikteatret lige i hjertet. For Mary og Frederik var det naturligvis særlig rart at se de fantastiske billeder fra brylluppet, som hele Danmark fulgte med i.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mary og Frederik holdt i hånd

Mens de så billederne på storskærm i Musikteatret i Holstebro sad de og smilede og kiggede på hinanden, mens de holdt hinanden i hånden. Der var en perfekt afslutning på et helt perfekt gennemført show.  

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary dybt rørt på scenen i Holsterbro

Vægtløs kærlighed

Lars H.U.G. sørgede rent musikalsk for den perfekte afslutning, da han sang sit nummer - og kronprinsens yndlings-H.U.G. sang - ”Mon de kan reparere dig”.

Teksten bød på et par linjer, som Frederik brugte i sin bryllupstale til Mary i 2004. ”Kom lad os gå, kom lad os se – gennem tusind verdner venter vægtløs kærlighed”, lød det fra Lars H.U.G., og de ord fik kronprisen til at ligne en mand med en meget stor emotionel klump i halsen.

Se de skønne billeder af kronprinsparret, den dag de offentliggjorde deres forlovelse, i galleriet herunder..

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden