Mary og Frederik viser Kærligheden i Chile

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary lægger en kærlig hånd på kronprinsen, der kvitterer med et forelsket blik.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Kronprinsparret har travle dage under deres rejse i Chile – men ikke mere travlt end, at parret husker kærligheden til hinanden.

Onsdag, 13. marts 2013 - af Jan Bergman

BILLED-BLADET er taget med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på deres store rejse i det sydamerikanske land. Og allerede fra første dag, har parret haft travlt med både officielle som uofficielle arrangementer.

Selvom Mary og Frederik har styrtende travlt med det tætpakkede royale program, så glemmer parret på ingen måde hinanden. Mary og Frederik finder tydeligt stor styrke i hinanden og de viger sjældent langt fra hinandens side.

Kronprins Frederik kan slet ikke skjule sin kærlighed til Mary når han kigger på hende. Og Mary er hurtig til at gengælde de kærlige blikke og nærhed.

På billedet oven over artiklen fangede vores fotograf, Martin Høien, Mary og Frederik i et ømt øjeblik. Mary bevæger sig forbi Frederik, og i forbifarten lægger hun ømt sin hånd på hans skulder. Frederik gengælder straks den kærlige handling med et forelsket blik til sin kærlige hustru.

Glæd dig til vores store BILLED-BLADET i morgen torsdag, hvor du får alt det spændende nye og alle de flotte billeder fra kronprinsparrets rejse til Chile. Du får også vores fantastiske 148-siders forsidemagasin, hvor alle 3.843 forsider fra 1938 og frem til i dag er samlet.